Allt gick fel idag!

Allt gick fel idag!

Baileys har matvägrat några dagar nu och inatt var han dålig igen… han blir det nångång i kvartalet. Vid 5-tiden fick han för sej att han skulle ut och äta gräs så han kunde spy, vilket han också gjorde – sen mådde han bättre. Det är tydligen hans magkatarr som spökar. Så det blev att ta hand om voffsing på morgonkulan istf att sova gott.
 
Jag fixar inte att sova mindre än 7 timmar och tyckte inte alls att den väckningen var rolig. Men men, smällar man får ta ibland. Å det var lixom bara början, sen jäklades det hela dagen!
 
Jag skulle ta tåget till Södertälje idag eftersom Vännen var tvungen att ha bilen. Jag satte mej i fel ände av tåget och fick gå heeeela långa perrongen när jag kom fram. Sen gick jag fel från tåget och fick gå tillbaka. Det var varm och jag hade massor att bära, så det var inte alls kul. När jag kom fram kände jag mej svettig och ofräsch. När jag öppnar vårt förråd tippar en stor vagn över mej, ett av hjulen hade lossnat – vilket Vännen faktiskt visste… hmmmm. Det fick han höra!
 
Efter jobbet åkte jag och handlade. Jag var trött och grinig och hade inte alls lust att handla. Men vad gör man när all mjölk är slut och ungarna är som kalvar? Jo, man handlar! När jag fyllt kassen med mat och ska lyfta in den i bilen går självklart handtaget sönder! Där står jag med grejer som rasar ur och mjölk som går i backen. Så jäkla typiskt!
 
Jag plockar ihop, åker hem och får hjälp av Senior att ta in grejerna. Hinner kolla mailen innan jag kör Junior till träningen och ser att jag har en halvtimme på mej innan jag och Senior ska iväg på agility. WOW! Jag hinner lägga mej på sängen… inte! Jo jag lägger mej där, men då ringer telefonen förståss. Det är verkligen en SÅN dag.
 
Senior och jag kommer i tid, hittar rätt direkt idag. Vi hinner inte mer än fram, förrän myggorna anfaller. Minst en miljoooon myggor äter oss till middag och vi slår vilt kring oss. En av tjejerna får sin gubbe att komma med myggspray, men då är vi nästa klara. Vi avslutar 20 minuter tidigare eftersom alla är så sönderbitna.
 
Nu har vi lämnat Baileys hos mormor, så inatt får vi iaf sova. Nu ska jag slänga mej i soffan och titta på porgrammet om ADHD och sen Hells Kitchen, tillsammans med en cola zero och Vännen som ska klia mej på smalbenen där myggbetten är som värst. Sen ska jag soooova!
 
Imorgon är en annan dag – en trevligare hoppas jag…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *