Älskar att dansa!

Älskar att dansa!

Jag har dansat hela mitt liv, allt från gammalt till bugg. Det var via dansen jag träffade barnens pappa, och efter skillsmässan från honom har det inte blivit så mycket dansa av. Tyvärr.

I våras tyckte Junior att hela familjen skulle börja bugga. Inte riktigt vad man förväntar sej att en cool 14-åring ska föreslå kanske och därför sa jag självklart JA och började kolla runt. Bäst att köra igång innan han ändrade sej… Vi hade sån tur att en kurs skulle börja redan några dagar senare 🙂

Eftersom jag buggat i många år och anser mej kunna det ganska bra var mitt förslag att familjens tre herrar skulle gå nybörjarkursen under våren, så skulle jag komma med till hösten. Så blev det! Jag hade 7 familjefria onsdagar under våren och killarna lärde sej bugga och blev jätteduktiga. Igår satte höstens kurs igång och då var vi där allihopa! Jättekul!

Jag kan inte var deras turer heter, men är bra på att följa. Så kan bara killen föra är jag mer än villig att göra som han säger… 🙂 Första timmen var för nybörjare, så då fick jag kolla in turerna lite. Även om det mest var att stå och stampa i golvet, så blev jag varm och stegmätaren tickade på duktigt. Andra timmen var för förra terminens dansare och nu blev det mer fart. Vissa killar (bla mina tre förståss) var riktigt duktiga, andra hade väl lite svårare med stegen.

Efter kanske 90 minuter fick jag skitont i skallen. Tänkte att det kanske berodde på att jag druckit dåligt, men Martin kom på att det nog var blandningen av alla dofter där inne. Vissa hade starka parfymer eller after shave som jag nog inte tålde. Andra hade däremot behövt att ha lite väldoft på sej… fy f-n va vissa stank svett. Hoppas de fattar bättre till nästa gång och åtminstonde tar en deo innan. Blir det starka dofter även nästa gång kommer jag be att man säger till om doftfria alternativ – annars vete sjutton om jag kan fortsätta. Har fortfarande lite ont i skallen, men hoppas det ska gå över när jag kommer ut med Baileys i friska luften.

Det var iaf himla kul och det känns i kroppen att man rörde sej rätt mycket igår. Det blev ca 10 000 steg bara under två timmars dans. Det är ju hur bra som helst!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *