Snacka om tur!

Snacka om tur!

Var lite trött igår när jag parkerade bilden vid jobbet. Efter att ha stått på en företagsmässa mellan 9.30 och 15 var jag lätt mosig i skallen. Efter det skulle vi alltså jobba dubbla klasser på Kungsholmen och dessutom släppa bomben att vi skulle stänga…

Iaf… parkerade bilen och gick in i lokalen. Vi gjorde det vi skulle och kunde gå tillbaka till bilen strax innan 21. När jag skulle ta upp bilnycklarna hittade jag dem inte. Jag letade igenom alla fickor, Martin kollade igenom våra väskor. Sen fick jag för mej att känna på bildörren… den var olåst… nyckel satt i tädningslåset…

Har vi haft tur eller? Här står en olåst bil med nyckeln i och massor med grejer i bakluckan värda sisådär 20 000 kronor!!! Mitt på Kungsholmen i Stockholm i 5 timmar! Snacka om mysko känsla som spred sej i kroppen. Jag har ADLRIG glömt nycklarna i bilen tidigare, varför blev det så nu? Dessutom glömde Martin låsa bilen tidigare på dagen… är vi för slarviga? Har vi slappnat av lite väl mycket kanske?

Med den turen är det kanske dax att köpa en trisslott?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *