Ångest!

Ångest!

Ska vikariera som kassör på Kungsgatan idag. Ni som kommer ihåg vet att både Martin och Jag jobbade på Kungsgatan (som är ett center för viktväktarna) förut. Vi hade två egna klasser där som iofs var stora och gav en bra förtjänst, men det var stressade människor som ibland var riktigt elaka mot speciellt mej som var den första de träffade. Vi trivdes inte och slutade där innan jul 2008.

Jag har knappt varit där på ett år, men besökte centret i fredag iom säljutbildningen som vi var på. Eftersom stället är ombyggt tyckte jag det kunde vara bra att åka dit lite i förväg och se hur det såg ut. Å idag är det dax!

Det är bara en klass, men den är stor. Cirka 100 personer ska tas om hand på ett proffsigt sätt, på deras korta lunchuppehåll. De är stressade och har ingen större förståelse över att de inte äer ensamma på plats… jag hoppas att något har förändrats men är rädd att det inte har det. Martin följer med till en början för att coola ner mej och se till att alt fungerar, sen åker han till nåt företag som han startar upp idag.

Jag är hyperstressad! Har bävat för detta sen jag tacka ja… varför gjorde jag det? Samtidigt vet jag att det inte finns många kassörer som fixar en så stor anstormning och jag jobbar med en bra konsulent. Det är bara två gånger… jag måste tänka så. Försöka tänka positivt, så blir det nog bättre än förväntat.

Kommer vara så trött ikväll, eftersom jag knappt hinner hem mellan Kungsgatan och nästa ställe ikväll. Men ibland blir det så, kan inte hjälpas.

Ge er en bra dag, trots tågförseningar, ryggskott och trafikelände 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *