Jag överlevde!

Jag överlevde!

Det var en låååång och jobbig dag jag hade igår, men jag överlevde… även om jag är jättetrött idag. Jag hade förberett mej på ett halvt helvete och riktigt så illa blev det inte. Det kom inga 100 personer, utan ”bara” 79. De flesta var ok, men inte på långa vägar så trevliga som våra egna medlemmar. Kul var det iaf att träffa två av våra gamla medlemmar, de blev jätteglada över att träffa oss 🙂

Allt började riktigt dåligt! Inga pendeltåg gick, så vi var tvugna att ta bilen in. En mikrosekund innan vi skulle åka tog jag ut matlådan ur kylen och lyckades dra med mej lingonsyltshinken… varpå 2 liter lingonsylt spreds över köksgolvet och mina ljusa byxor. Jag lovar att det osade om mej… stressad som jag redan var. Lingonsylten torkades snabbt upp, byxorna byttes, jag svor och sen åkte vi. I stan hittade vi iaf en parkeringsplats ganska enkelt och var på plats i relativt god tid. Martin hjälpte mej att komma i ordning och vägde lite folk, innan han drog iväg till sitt.

Det mesta gick bra, kassan stämde osv. Men allt tar så lååååång tid när man jobbar på Kungsgatan. Så inte förrän 15.00 var jag på väg hem och då skulle jag vara på nästa ställe kl 16.00. Det var jag inte… kom väl dit 16.20 kanske. Men vi lyckade iaf förbereda oss ganska snabb och kunde öppna en stund i förväg. 60 pers blev det! Det mesta vi haft i Tumba, det bara ökar just nu. Fler och fler hittar oss och flyttar tom över från andra ställen för att få gå hos oss. Det är väl en komplimang om något?

Efter en lååång dag och nästan 150 medlemmar, kom jag äntligen hem vid 20.30. Så trött att jag knappt orkade varken stå eller äta något. Jag har stått i en jättmysko arbetsställning på Kungsgatan och har idag rejält ont ryggen. Måste komma ihåg andra skor nästa vecka. Så idag ska jag ta en promenad med Baileys och mjuka upp ryggen lite, innan det är dax att jobba i eftermiddag. Jag kommer vara helt död på fredag! Då jäklar ska jag vara JÄTTELEDIG!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *