Äntligen kom ringarna!

Äntligen kom ringarna!

Imorrn är det 7 veckor sedan Martin ställde den stora frågan som jag svarade JA på. Och idag fick vi äntligen ringarna  🙂

Som vi väntat! Först visste vi inte vad vi ville ha, när vi väl kom på det så skulle ringarna beställas och vi hade dem ju bara i skallen… så vi skulle försöka förklara vad vi önskade och få guldsmeden att förstå vad vi såg framför oss. Sen skulle ringarna tillverkas också och eftersom jag ville ha rubiner, så skulle dessa beställas hem. När de väl vara färdiga var det dax för gravyr, vi körde både förlovnings- och vigseldatum på en gång så är det gjort! Å sen skulle de fraktas från guldsmeden i Halmstad till oss i Tumba, vilket fixades med fina Stoffisen idag!

Så jag åkte snabbt, och i största hemlighet, in till stan runt lunch idag. Träffade Stoffisen över en liten hamburgare och åkte hem igen. Det kändes för en gångs skull helt ok att ha en räkning på en massa tusenlappar i fickan. En av få gånger som det nästan är kul att betala en räkning.

Martin hade inte en aning! Han trodde att vi tidigast skulle få dem imorrn, men mest troligt på fredag. Jag sa inget. När han kom hem låg de på en bricka på köksbordet och väntade. Hans ring ska dock korrigeras lite, silverranden syns inte så mycket som han vill så den ska markeras lite med en svetsad kant. Min ring är helt perfekt! Den ser precis ut som jag tänkt mej. Den är helt och hållet jag!

Så nu är iaf en av alla lösa trådar inte längre lös, nu ska bara efternamnet godkännas och platsen för vigseln bokas. Nu känns det lite bättre. Jag har iaf en jäkla snygg ring  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *