Är så trött…

Är så trött…

Just nu har jag en dålig period då jag är väldigt trött. Nu har jag ju papper på att jag får vara trött och anledningen till varför jag är det, men det är lika irriterande ändå! Grejen är ju att jag just nu har det väldigt bra. Jag mår bra och har det bra. Då vill man ju inte vara trött. Just nu vill jag ju orka njuta av tillvaron och göra en massa saker, men jag orkar inte. Jag måste ju klara jobbet, det är prio ett, resten får jag ta när jag är piggare.

Detta innebär att jag sover till 9-9.30, sätter mej och jobbar vid datorn med min ljuslampa en stund medan Martin går ut med Baileys. Visst kunde jag väl gå med dem, men Martin vill gå fort och lyssna på sin ljudbok. Så det är bättre att han får gå själv i sin egen takt. Jag får ljuset med lampan. Motionen får jag ta en annan gång. Men det gör förstås att jag inte går ner lika snabbt i vikt och det gör mej oxå irriterad. Men men… det är som det är. Jag blir knappast piggare av att vara irriterad.

Tyvärr har jag tackat ja till ett extra pass i tingsrätten, så imorrn har jag en heldag där. Min lediga fredag… vad gör man inte för att tjäna lite extra? Extra pengar till badrummet och vintersemestern. Guuud vad jag längtar! 20 december känns oändligt långt bort just nu. Om jag bara hade bokat allt skulle det känna bättre, men de har inte ens släppt resorna än. Sol, värme, härliga människor, sand mellan tårna… härligt!

Jaja, det är bara att kämpa vidare. I övrigt är jag ju frisk och allt är bra, jag är bara lite extra trött. Men har så himla mycket att se fram emot. Detta är ju MITT år! Bäst att slänga in en tvätt och låssas som ingenting. Idag är det torsdag, då får man sushi till lunch. Allt är bra, helt säkert. Allt ordnar sej.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *