Blir så less…

Blir så less…

Är trött efter en lång dag i tingsrätten och en arbetsam vecka i övrigt. När jag kommer hem väntar mej ett mail av den tristare sorten. Jag hade tänkt svara muntligt, men eftersom avsändaren skickat kopia till fler så ville jag ge alla samma svar. Annars kanske de också får en felaktig version och bild av mej. Folk jag aldrig träffat… Jag var ledsen, irriterad och trött – då ska man absolut inte svara, men jag vill ha det gjort och kunna ta helg.

Jag gillar inte när jag blir misstrodd eller får kritik för sånt jag inte har gjort. Jag kan ta kritik om den är välriktad och relevant, inte annars. Då blir jag arg, men mest ledsen. Jag tror ju att folk känner mej och vet att jag alltid gör mitt bästa och vill allas bästa. Men så är det tydligen inte. En del väljer att tro på folk de inte känner istället och kritiserar sånt de har hört.

Så det blev till att skriva ett svar, men kopia till alla. Jag rättar till sakfel och tankefel och förklarar hur jag agerar och tänker. Jag ber Martin läsa igenom och han ger ok till att skicka iväg det. Fredagen är numera förstörd, men jag hoppas att helgen kan bli bra.

Är så trött att jag bara vill grina eller gå och lägga mej. Tror jag lägger mej i soffan med hunden på magen, det brukar hjälpa. Suck!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *