Återgå till ordningen igen

Återgå till ordningen igen

Det gick ju så bra… vi var så himla duktiga. Jag hade gått ner 0,9 de två första semesterveckorna, och den senaste veckan har jag gått upp allt och lite till… surt! Så nu har jag 6 kg till mål, jag som bara hade 4 kg för mycket innan midsommar. Det som brukar vara så mycket enklare att ta tag i vikten på semestern… men den här gången gick något fel, väldigt fel…

När Martins bror kom till oss förra Söndagen brakade allt. Det har under veckan blivit två buffér, ett antal restaurangbesök, glasscafé x2 och ett pizzeriabesök. När vi väl varit hemma har vi skött oss ganska bra, men vi har inte varit hemma så mycket… Det är alltså MAT som gjort att vi ökat i vikt, inget annat. Inte ett enda glas vin har intagits under semestern och vi har rört på oss ordentligt.

Men nu börjar jobbet igen och man kan få lite ordning på dagarna. Nu har vi haft uppehåll från checklistan en vecka, idag börjar vi skriva igen. Det man lägger på sej snabbt, brukar gå nästan lika snabbt att ta bort. Så jag räknar med att gå ner minst 1 kg den här veckan. Nu gäller det att ligga i, så jag hinner bli den jag vill innan jul.

Ska bli härligt att träffa alla medlemmar igen och väldigt spännande att se hur många nya som kommer. Tror vi kan räkna med kanske 40-50 personer ikväll och ännu mer imorrn. Kul kul!

Du som läser detta och behöver gå ner i vikt är hjärtligt välkommen till Kunskapsskolan i Tumba kl 17.30 idag. Imorrn kör vi i Tullinge, på onsdag i Rönninge och på torsdag i Huddinge. Det är bara att komma! Så hjälps vi åt att fixa vikten!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *