Allt som vanligt igen!

Allt som vanligt igen!

Så var vi igång med jobbet igen! Jag såg faktiskt fram emot att jobba efter att ha haft en riktig skitsemester. Den första veckan är alltid spännande, man har ingen aning om hur många som kommer. Det kan bli lite hur som helst…

Igår hade vi 31 ”gamla” medlemmar och 6 nya, helt ok. Tror det kommer att öka rejält nästa vecka då folk har fått barnbidraget och dessutom ”fixat till” sin vikt lite. För så är det… medlemmarna vill gå ner en del av det som de gått upp under sommaren, innan de ställer sej på vår våg. Å det är det som gör att många inte kommer tillbaka. Kommer de istället tillbaka direkt och kan acceptera ett plus, ja – då kommer de också igång direkt och kan få hjälp av oss.

Vi har ett veckobrev som vi skickar ut till 260 av våra medlemmar varje fredag. Där har vi poängterat betydelsen av att återkomma direkt och inte vänta. Tack vare veckobrevet var det många som kom igår som inte tänkte komma… det var många som sa att det var just det som gav dem en extra kick. Men visst hade de gått upp, av de där 31 hade hela 24 stycken gått upp… sommaren kan vara ett fördärv…

Det var iaf kul att träffa alla igen och komma igång. Tyvärr sinkar ”helvetes-maskinen” (kassaapparaten) en hel del, så det tar lite längre tid i kassan. Men det är ju inte mycket jag kan göra något åt, reglerna är som de är. Dessutom minskar den vår omsättning och därmed vår lön och det är ju inte så kul när det är något som är oss påtvingat.

Men jag ser fram emot hösten! Jag tror att vi kommer att ha mängder med medlemmar, många är just nu på väg att bli klara och det är extra kul. Vår ekonomi kommer nog att se helt ok ut, så vår resa borde inte vara några problem. Men vi måste köpa ny bil och jag vägrar ta lån till en sån grej, så det blir till att spara, spara, spara och kanske ta lite extrajobb.

Får vi bara en lång, solig och varm höst kommer jag att vara helt nöjd. Vinter och snö får gärna dröja…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *