Att planera är hela grejen!

Att planera är hela grejen!

Måndag betyder vägning. Här hemma har vi en likadan våg som vi vägde våra medlemmar med på Viktväktarna. Vi köpte den faktiskt på Tradera 🙂

Det är alltså en svindyr, kalibrerad och korrekt våg. Den ljuger inte, utan säger precis hur det är och vad man gjort. Sanningen helt enkelt.
Vi hade planerat in både mat, vila och motion under påsken. Och vi har följt planen riktigt bra! Jag har inte klarat stegmålen helt och hållet alla dagar. Jag har alltså inte kommit upp i mina 7000 steg riktigt varje dag, men nästan. Några dagar har jag däremot legat långt över. 
Jag har skrivit upp allt jag ätit och haft superkoll och det har gett resultat. 1,1 kilo ner blev det! Jag som brukar gå ner något hekto bara. Jag är sååå nöjd! Så nu kör jag en vecka till på samma sätt. Lika strikt alltså. Planering är a och o! Sen är det pressvecka och all planering går åt skogen några dagar. Men den här veckan är lugn och då är det bäst att passa på.
Dagens promenad klarades av redan på förmiddagen, vi har ätit sallad till lunch och ska äta räkor till middag. Mums!
Imorrn, Tisdag, blir det en tur till Curves, hundpromenad och jobb. Korvstroganoff till middag.
På onsdag lång hundpromenad, jobb och hederlig gammal lappskojs till middag.
Torsdag lång hundpromenad och subway till middag innan vi ska se genrepet av Moulin Noir.
Fredag Curves, hundpromenad, jobb och grillat till middag.
Lördag Curves, sallad till lunch och kyckling till middag.
Söndag lång hundpromenad, fisk till lunch och sallad til middag. 
Håller jag bara detta kanske jag kan fixa ett minus till nästa måndag också.  Lite duktigt känner jag mej faktiskt  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *