Bara tjejer???

Bara tjejer???

Martin och jag tröttnade på det oberäkneliga vädret och på att städa, så vi åkte på bilbingo. Vi gör det någon gång per sommar och oftast vinner vi, iaf Martin…

Idag har vi gjort en revolutionerande upptäckt! Vi har ca 11 bilar närmast, runt oss och i dem sitter kanske 3-4 personer per bil. 10 av dessa är rökare, enbart tjejer! Hälften av dessa har vunnit och då har vi bara kommit igenom första halvan… intressant… kanske behöver de vinna för att finansiera sin rökning, för det kan väl inte vara slumpen?

Jag lägger ingen värdering i själva rökandet, eller jo… det gör jag faktiskt. Jag tycker det är skitkorkat! Men det tror jag att rökarna också tycker, innerst inne iaf. Visst kanske det smakar gott osv, men vem sjutton eldar upp pengar? Hade man tänkt på varje cigg som en riktigt peng så hade det kanske sett annorlunda ut. Röker man ett paket om dagen blir det ca 15 000 kr på ett år. Att sätta fjutt på 15 000 gör man ju inte, men det är ju precis det dom gör! Därför tycker jag att det är korkat.

Iaf… vi har inget vunnit än, men Martin brukar vinna efter pausen. Tills dess studerar vi folk 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *