Tvätta, tvätta, packa

Tvätta, tvätta, packa

På lördag åker killarna på semester med sin pappa. Det är första gången på många år som de är borta mer än 3-4 dagar. Den här gången ska de till USA och blir borta 10 dagar. Vi ska alltså vara barnlediga i nästan två veckor! Hur gör man då?

Jag kan inte påstå att det ska bli skönt, däremot kan jag säga att det blir enklare… och svårare… det är ju iaf två personer färre att planera mat och handla för å andra sidan har vi ingen naturlig hundvakt. Jag gillar att ha killarna runt mej, vi har kul tillsammans. Men jag unnar dem verkligen en fin semester och att de får skoj. När de kommer hem ska vi göra nåt tillsammans som vi gillar.

Medan de är borta ska Martin och jag försöka äta ur frysen och samtidigt gå ner i vikt. Dessutom ska vi förståss STÄDA! Ett rum i taget ska städas från grunden, med början uppe i vårt sovrum. Vi brukar nämligen inte hinna med alla rum, så nu börjar vi med det viktigaste. En del frågar mej hur jag kan se fram emot att städa när vi väl är barnfria, men jag ser inget konstigt i det. Nu kommer vi att ha tid och i bästa fall göra helt klart innan det blir stökigt igen. Nu kan vi ju bara skylla på oss om vi inte blir klara. Och vi får göra det i vår takt.

Vi tänker inte bara städa, vi kommer att ta promenader, åka in till stan och mysa, sitta och dricka vin på uteplatsen om kvällarna och allt sånt som man ”ska” göra. Men å andra sidan kommer vi att jobba som vanligt, så vi har inte semester om nu någon trodde det. Det har vi först i slutet av Juli och det var länge sen jag längtade så efter att få komma till Öland.

Så jag tvättar och tvättar lite till och lägger fram det rena så att killarna kan packa sina väskor. På fredagkväll ska väskorna stå klara och då ska vi mysa, innan de kliver på flyget på lördagmorgon kl 06.50. Sen blir kontakten via sms och internet, himla bra grejer 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *