Blir inte alltid som man tänkt sej…

Blir inte alltid som man tänkt sej…

Idag skulle vi förberett inför helgens tävlingar i Linköping, men eftersom Juniors fot inte är ok så blir det inget av med det för oss. Lite surt, eftersom vi älskar att åka dit och träffa alla härliga människor. Men nu är det som det är och då får man försöka acceptera detta och göra det bästa av situationen.

Så istället för att se på simtävlingar, träffa härliga människor och äta hotellfrukost tar vi nu en pyssel- och myshelg. Vi ska bädda rent i alla sängar, röja, umgås, äta nåt gott ikväll och kanske kolla en film. En stund i solen blir det nog också… eller två…

Martin har precis hjälpt mej att flytta alla inlägg från den gamla bloggen till den här. Jag hade min första blogg på Expressen, men de har bestämt sej för att ta bort alla bloggar. Jag har bloggat sen 2006, många tankar och bilder som jag inte vill ska försvinna. Det är ju en del av mitt liv. Efter en hel del trassel lyckades Martin iaf att flytta alla inlägg hit, så nu finns hela 5 år av mitt liv här. Man kanske tycker att det inte är så mycket att lägga energi på, men det är ju en slags dagbok eller dokumentation. Å den vill iaf jag ha kvar!

Jag läste en del nu när vi höll på och man blev ju riktigt nostalgisk. Hela valrörelsen 2006 var helt galen. Jag hade glömt hur det var, att vi hade polisbevakning vid vår valstuga pga hot och en massa annat. Kul att gå tilbaka till. Så nu är jag glad! Killarnas bloggar har jag bara sparat ner som ett dokument, de skriver inget längre men är synd om inläggen försvinner helt. Till Baileys startade jag en ny blogg och lyckades flytta alla inlägg själv. Den är mest till för att uppfödaren ska kunna se hur han utvecklas. NU finns allt sparat till eftervärlden  🙂

Strax dax för sushi! Iaf nåt som blir som man tänk…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *