Bloggevent med We R Family

Bloggevent med We R Family

Som jag skrev igår så skulle jag ha en riktig må-bra-dag idag och visst fick jag det!

Natten var väl ingen höjdare i sömnväg med Junior som skulle simma hela natten och Senior som var på personalfest och drällde in vid 1-tiden inatt. Jag hade svårt att somna och sov ganska dåligt och var klarvaken vid 8. Så det fick bli ett bad och en stund framför datorn innan jag lyckades ta mej ner för att äta frukost.

Vid 11 var det dax att ta ett djupt andetag och börja gräva i garderoben… jag HATAR att välja kläder. Förr har allt suttit som ett ”körvaskinn” och jag bävade… i onödan! Det mesta jag plockade fram passade faktiskt – kors i taket!!! Så jag valde en vit tunika som jag inte kunnat ha förr, köpt på Tradera för typ noll och ingenting. Me like  🙂

12.07 satt jag på pendeltåget in till stan. Jag gick raka vägen till Vingresors butik på Sveavägen för att lämna intyg om att Junior har sin pappas tillstånd att åka med oss till Gambia. Han har ju en månad kvar till sin 18-årsdag och då kan man ju bli bortrövad…

Sen tog jag lunch på Mc Donalds på Regeringsgatan innan jag gick för att möta min kompis Camilla vid Café Opera. Klockan 14 blev vi insläppta och avprickade och fick sen lyssna på en rad presentationer om olika företag. Mannen som berättade om myter kring parfymer var suverän som talare och vi fick många skratt. Mitt i alltihop blev det te-paus och när vi lyssnat på alla presentationer blev vi insläppta i ”hemliga rummet”. Där var alla företagen och man fick en massa fina presenter och kunde delta i olika tävlingar. Det mesta var för småbarnsmammor och dit hör inte jag, men Camilla fick iaf med sej några bra-å-ha-grejer.

När vi hade tittat på allt och kände oss nöjda gick vi mot garderoben och där fick vi varsin enorm goodiebag! Där fanns olivolja, pasta, tidningar, schampo, havssalt, nagellack, A-kräm (som är bra mot typ allt!), vantar, vitaminer och en massa annat. Sen fick vi även Johanna Westmans nya kokbok som släpptes idag, signerad förstås.

Vi släpade vår kassar till tåget, nöjda och glada och fick ringa efter bärhjälp. Så där stod våra två älsklingar och tog emot oss vid tåget och tog våra kassar. En himla bra dag helt enkelt, som nu ska avslutas med att äta krabba med killarna. Efter Så Mycket Bättre blir det nog tidigt i säng, gårdagen var lång för oss alla och sömnen kort. Så det ska vi väl ta igen ikväll och inatt.

Tack Loppi.se och We R Family för en jättetrevlig dag! Jag ser fram emot mars, då temat är Woman  🙂

Härliga lokaler, bra personal, men kanske liiiite dyrt. Men vill man ha det där lilla extra så är det värt det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *