Började inte så bra…

Började inte så bra…

Det här ska alltså vara den första ”normala” veckan på de närmaste fyra terminerna. Nu börjar dagarna då jag kommer att vara ensam en hel del större delen av veckan eftersom Martin pluggar.

Å det började inte så bra… Tingsrätten ringde mej klockan 9 och undrade var jag höll hus. Jag skulle tydligen varit där idag, men hade läst fel på schemat. Det är absolut första gången det händer och är inte acceptabelt, men det är mänskligt att fela och jag är människa… så det är inte mycket att göra än att inse att jag också kan göra fel.

Tänkte gå en riktigt lång promenad med Baileys men fick vända hem efter halva vägen. Jag frös något så jäkligt att det inte gick att gå en meter till. Så den långa promenaden blev inte så lång… men men, det blev iaf en liten promenad och vi kom ut bägge två.

Sen åkte jag för att veckohandla och inser när jag står på parkeringen att Junior har mitt Ica-kort. Hmmmm, tänk tänk tänk… Heureka! Senior har ett Ica-kort och jobbar på Mc Donalds inne på Maxi. Så jag gick in till honom och lånade hans kort. Eftersom det var hans kort så handlade jag bara det vi verkligen behövde, så det gick fort och blev varken dyrt eller tungt.

Så den här dagen började inte så bra, men då kan det ju bara bli bättre och idag är jag faktiskt på ett himla bra humör ändå, trots ett plus på vågen. Så nu blir det lunch, en liten tupplur och sen är det bara att packa ihop och åka till jobbet. Jag ska hämta Martin vid tåget så att vi kan ta oss till lokalen tillsammans. Skönt att slippa bära alla grejer själv.

Jaja, imorrn har Martin hemstudier så då är allt som vanligt igen. Livet har förändrats lite, men det ska nog gå det med.

Ha en fin vecka everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.