Bra betyg blev det också!

Bra betyg blev det också!

Skolavslutningar och annat är över för idag. Senior fick jättefina betyg och Junior fick bra omdömen. Så alla är nöjda och glada  😉
 
Efter avslutningen åt vi lunch på Grekiska Kolgrillen, ett favoritställe för mina ungar. Prova! Om ni inte gjort det… urgott!!! Medan vännen fortsatte att jobba åkte jag med ungar och hund till mormor och badade. Eftersom Baileys tycker det är lite läskigt att bada i poolen, så tog vi honom till en badplats när vi åkte hemåt igen. Å va han har simmat!!! Tur vi hade koppel på honom annars hade han nog varit kvar i vattnet.
 
Senior är kvar hos mormor och Vännen ska besöka sina föräldrar ikväll och kommer inte hit förrän imorrn. Så jag och Junior är ensamma hela kvällen/natten och förmiddagen imorrn. Hur tomt är inte det då???
 
Så vi ska äta lite räkor, jag ska väl ta en promis med Baileys och sen sova tidigt. Ska nog lägga mej och läsa lite… Jag har att göra oavsett sällskap eller ej. Men jag saknar han liiiite….
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *