Bröllopet del 2

Bröllopet del 2

Nu har det gått en vecka sedan den magiska dagen. Vår bröllopsdag som blev helt perfekt! Jag har berättat om allt fram tills att vi sa ja till varandra, här kommer fortsättningen 🙂

Efter vigseln gick vi in på båten och blev serverade en väldigt god lunch. Vi åt äppelgravad rödtunga och drack en vit Chardonnay till. Lagom tills vi ätit klart var vi framme vid Drottningholm och kastade oss av för att hinna fota lite på bryggan. Johan instruerade oss och vi försökte agera proffsiga fotomodeller. Det gick sådär… men några fina bilder borde det ha blivit, vi får väl se när han redigerat dem.

På vägen tillbaka till Stadshuset åt vi desserten som bestod av en pannacotta och en liten glasspinne. Solen gassade från en klarblå himmel och det blev lite varmt där inne, men oss gjorde det inget! Nu kunde vi slappna av och bara njuta av stunden. Det är väldigt roligt att planera ett bröllop, men lika skönt är det när det är över faktiskt.

Väl framme vid Stadshuset tog vi en familjebild och sedan gick äldste sonen och våra föräldrar åt ett håll och yngste sonen och vi åt ett annat. Med brudbuketten i högsta hugg promenerade vi till Strandbryggan vid Strandvägen där Juniors flickvän B väntade på oss. Där satt vi sedan resten av eftermiddagen och kvällen och hade jättemysigt.

Det blev lite mer vin, champagne och till slut även lite mat. Stoffisen kom förbi och åt med oss och lite senare kom även Gunilla för att fira med oss. Det var så skönt att bara sitta där och inte göra något alls mer än njuta i solen. Kvällen var helt perfekt, solen sken och det var varmt och skönt.

Jag har ingen aning om vad klockan var när vi lämnade stället, men Gunilla var så otroligt snäll som körde oss hem! Då var jag dödstrött och ville bara få av mej kläder och smink och krypa ner i sängen. Men vi skulle packa ner det sista och försäkra oss om att allt verkligen var med innan vi kunde lägga oss, så klockan blev rätt mycket innan jag till slut stupade i säng.

Vår bröllopsdag blev precis som vi önskat! Vädret var perfekt, platsen var magisk och vigselförrättaren var jättegullig. Vi kan verkligen rekommendera er att ha vigseln på en liten båt som tex m/s Drottningholm, det är intimt och mysigt. Man kan hyra hela båten och även ha mottagningen/festen där eller göra som vi och bara ha vigsel och lunch för ett mindre sällskap. Vi är så nöjda med allt och lite stolta över att vi stod emot alla som kom med goda råd. Vi fick VÅRT bröllop, som VI ville ha det och det blev perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *