Camping och sushi på Ullared

Camping och sushi på Ullared

Är man i Halland så måste man såklart åka förbi Gekås i Ullared. Så är det bara! För oss som campar så är det definitivt ett måste och campingavdelningen är himla bra där 🙂

När vi var färdiga i verkstan på måndagkvällen åkte vi den korta biten till den nya ställplatsen ovanför Gekås Camping & Stugby. Vi kom så sent att det bara var att direkt lägga sej och sova några timmar, snart var det dax att vakna och köra vidare till den stora parkeringen utanför Gekås.

Vi började med att filma campingavdelningen, det är tydligen något som intresserar många. Här finns ett ganska stort utbud av det mesta som vi campare behöver. Och det är faktiskt ett himla bra pris också på det mesta. Vi filmade snabbt och plockade det vi behövde när vi ändå var där.

Sen körde vi varuhuset från början till slut, i ett väldigt rask tempo – vi skulle ju vidare. Vi är här 1-2 gånger per år, då köper vi allt vi behöver för närmaste året när det gäller tandkräm, deo, shampo och andra hygienprodukter. Det blir rejält mycket billigare faktiskt, men lite koll måste man ha, allt är inte billigt.

Den här gången fanns det inte särskilt mycket på klädavdelningen som lockade och det jag gillade fanns inte i min storlek. Men ett par nattlinnen blev det, samt en bikini och underkläder. Nu ska gammalt urtvättat kastas och nytt in!

Martin brukar ta ett gäng sodastream-smaker, laddningssladdar till mobilen och annan elektronik. Jag stoppar alltid ner ett par rejäla påsar med värmeljus och massor med nya solcellsslingor. Sånt går åt i mängder hos oss, både hemma och i husbilen. Det är ju sååå mysigt!!!

Vi klarade av hela shoppingen på 5 timmar och 9000 steg. Och belönade oss med sushibuffé på Rosegarden, innan vi packade in oss i husbilen och åkte vidare.

Man får verkligen tänka till när man bor i husbil och ska shoppa, det gäller att ta sånt som inte väger så mycket eller som går att trycka ihop och stoppa in i olika prång i bilen. Den här gången packade vi duschen full, vi skulle mellanlanda hemma om några dagar, så det inte skulle bli så långvarigt.

Här nedan ser ni filmen från campingavdelningen:

Nu får vi se om vi ska åka tillbaka till Varberg inom kort och fixa resten med bilen, då kan det bli en tur till till Ullared – annars blir det nästa sommar. Lagom till grejerna börjar ta slut 😛


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

6 svar på ”Camping och sushi på Ullared

 1. Det var väldigt länge sedan jag var i Ullared nu och har förstått att mycket har förändrats sedan jag var där. Skulle gärna åka dit, men gillar att åka dit när det är något speciellt man behöver. Och så har det inte riktigt varit 🙂 Men vem vet, det kanske blir en liten hösttur till det stora varuhuset 🙂

 2. Vi bor inte så långt ifrån Gekås så blir ett par turer per år. Sist hittade jag massa kläder, men det är så olika. Vi bodde i stugbyn sist. Så prisvärt. Tredje gången vi gör det nu.

 3. Jag är inget stort fan av Ullared. Även om sista gången eller tredje gången var helt ok med knappt några besäkare alls men så var det mitt i veckan på vintern.

  Glömmer aldrig leoblusen jag köpte där någon gång i slutet av 89 som hängde kvar i garderoben bara för att liksom.

  https://kamillaskamera.com/

 4. Jag har aldrig varit i Ullared. Men jag vet att det är populärt men att det kanske inte är så billigt med allt. Skönt att fylla på och att avsluta med sushi. Det är så gott😍

 5. Att besöka G’kås är trevligt. Å är man i trakterna. Så är det ett måste att besöka ”det gula varohuset”. Jag har en vän som jobbar där 🙂.
  Lät som ni inte var jättenöjda med camping avdelningen. Men så är det ibland. Kul att titta på er video.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 6. Ja, Gekås är ett måste för oss också. Har ju inte så långt dit eftersom vi bor i Göteborg så några gånger per år blir det. Då brukar även vi fylla på lagren både hemma och i husbilen. Ser det som en trevlig utflykt. Och bra ställplatser och parkeringar finns det ju så allt är liksom förberett. Och pengarna rullar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *