Husbilsträff Valborg -25

Husbilsträff Valborg -25

Nu är äntligen alla detaljer klara kring nästa års Husbilsträff! Vår filosofi är att så många som möjligt ska ha möjlighet att komma på våra träffar, därför byter vi alltid ort och pressar priset rejält. I år blir träffen i Hjo med ett pris på 200 kr/natt. Här nedan finns all info ni behöver.

Detta blir fjärde träffen vi arrangerar. 2022 var vi på Tredenborgs Camping i Sölvesborg. 2023 First Camp Sunne i Värmland. 2024 var det på stora Böda Camping på Öland, där tom radion kom besök.

Den här gången fixar vi träffen tillsammans med Helen och Krister från Berggrens Bilbo. Annelie och Ludde behövde lite ledigt, men kommer förmodligen att dyka upp på träffen som gäster.

Efter succén på Böda med över 225 ekipage, har vi förstått att vi behöver en ganska stor camping. När vi fick tipset om Hjo Camping åkte vi dit och tittade. Ägarna Annelie och Göran var så otroligt trevlig och ville gärna ha träffen hos sej. Så vi diskuterade lite och fick till en bra deal.

Detta gäller för Husbilträffen 2025, som alltså blir under Valborg – inte Kristihimmel, eftersom det ligger så sent.

Plats: Hjo Camping

Datum: 30/4-4/5 (priset gäller dock hela veckan)

Långbord: 1 maj kl 17.00

Pris: 200 kr (inkl el)/per natt

Hashtagg i sociala medier: #husbilsträffvalborg25

Använd i sociala medier, så vi hittar varandras bilder.

Betalas senast: 19/3

Avbokningsskydd: 25 kr/natt

Med avbeställningsskydd gäller följande:
Lägger du till ett avbeställningsskydd kan du avboka din plats fram till 3 dagar innan ankomst, då återbetalas hela summan exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet (25 kr/natt).
Utan avbeställningsskydd gäller följande för er:
Har du inget avbeställningsskydd sker ingen återbetalning oavsett skäl. Avbokar du
din plats under perioden 26 mars fram till ankomstdagen sker ingen återbetalning.

Du kan dock avboka din plats fram till 25 mars och får då en återbetalning på
hela campingavgiften.

Så här bokar du:

Mejla alla uppgifter (se nedan) till valborg2025@hjocamping.se så skapas en bokning åt dig. Du kommer få en bekräftelse samt en faktura i höst skickad till din angivna mejladress. Campingen placerar oss som de tycker blir bäst med tanke på ekipagets storlek.

Ange dina fullständiga kontaktuppgifter:

*Namn

*Gatuadress

*Postnummer

*Ort

*Mobiltelefonnummer

*Mejladress


De behöver även veta

*Ankomstdag

*Avresedag

*Om du vill ha avbeställningsskydd eller ej

*Längden på husbilen (eller husvagnen + drag)

Var noga med att få med alla uppgifter i ditt mejl!

Ni kan börja boka redan nu, men har ni några frågor så svarar campingen på dem från och med v. 33 på
telefonnummer 0503–31052.

Vi brukar ju inte ha några särskilda gemensamma aktiviteter, förutom långbordet som vi tänkte ha 1 maj kl 17. Men det brukar även bli dagen efter också, så sikta in er på både fredag och lördag. Är det hyfsat torrt i marken så kan det bli träning också mån – ons – fre. Den tar bara 15-20 minuter och alla kan vara med. Ni hittar programmet HÄR. I övrigt är det upp till er alla att hitta på aktiviteter om ni vill, vågar och kan. Vi hjälper er gärna att sprida dem.

Följ oss på instagram @jikitaspåäventyr och @berggrens_bilbo samt våra Youtube-kanaler med samma namn. Så missar ni inget innan eller under träffen. KLICKA HÄR för att gå med i fb-gruppen för våra husbilsträffar så missar ni definitivt inget.

Vi har ingen anmälningslista eller så, men det finns ett event på facebook. Där kan man se på ett ungefär hur många vi blir och vilka som kommer. Vi strävar inte efter att ha den största träffen, vårt mål är att träffas på en fin plats och ha några riktigt trevliga dagar tillsammans.

Ni kommer väl dit?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *