Då kör vi igen!

Då kör vi igen!

Nu har jag ätit medicin sedan i fredags, så jag räknar med att värken ska börja släppa i benet. Första tabletten gav mej den värsta magknip jag haft på länge, men av de andra har jag inte känt något. Däremot funkar inte magen… Så min vikt idag är all-time-high  🙁

Martin har också gått upp en hel del, så nu är det dax att sätta igång igen. Han vet inte hur hans kropp reagerar på stress eftersom han aldirg varit utsatt för det, men troligtvis har de senaste månadernas stress påverkat honom negativt. Så i nuläget ska jag gå ner 9,2 kg och Martin 19,8 för att nå vår målvikt… många kilon är det… men vi börjar väl med 4,2 för mej och 9,8 för Martin. Det borde vi kunna klara av till midsommar, ca 13 veckor… 

Vi äter ju alltid bra mat, men för stora portioner. Jag har inte tagit en riktigt promenad sedan i somras och inte ens då kunde jag gå smärtfritt, så jag har inte en enda muskel kvar i kroppen. Martin har tagit alla hundpromenader på egen hand och oroat sej för mej. Nu ska det bli ordning på torpet! Nu börjar vi om! Från och med idag ska vi skriva checklistan ordentligt och bara ta EN portion. Sushi-haket kommer bara att få besök i nödfall, vilket förmodligen blir en och annan tisdag. Jag hoppas kunna komma igång med korta promenader under den här veckan, annars kanske det kan bli en tur på motionscykeln?

Iom att jag inte rört på mej nånting, så borde jag faktiskt rasa i vikt ganska snabbt. Så fort musklerna återbildas i kroppen bränner man mer fett, så jag måste bara få upp konditionen igen. Det känns iaf skönt att man hittat orsaken till ontet i benet, det går att fixa! En stress mindre…

Nu kör vi! 4 kg till midsommar! Är ni med?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *