Då var det dax!

Då var det dax!

Bästa kompisen hjälpte mej att välja kläder igår. Det är inte kul att se hur valkarna pyser över där de kommer åt. Jag måste verklgen gå ner de där kilona nu, ca 5 stycken. Så snart som möjligt så jag kommer i mina sommarkläder!
 
Iaf så hittade vi till slut något som funkade. Imorrn är det nämligen bankett och då ska man ju vara lite flådigare klädd än vanligt. Jag brukar ha långklänning, men i år får det bli långkjol istället. Med linne och skjorta över eländet. Det får duga.
 
Så nu ska jag bara äta frukost och packa ner det sista. Klockan 9 kommer min skjuts. Är i Västerås alldeles för tidigt och har typ 2,5 timme till godo, men så var det tvunget att bli. Får väl gå på stan eller nåt och köpa nya kläder som passar min runda kropp…
 
Vännen åker och jobbar och kommer till Västerås ikväll. Hans första Riksting. Ska bli spännande att se hur han kommer gilla det. Killarna har varnat honom att det är såååå tråkigt  🙂
 
Har ingen dator förrän ikväll, men jag kanske hittar någon på plats och kan uppdatera er. Annars får ni ha det så bra!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *