Får inget gjort alls…

Får inget gjort alls…

Lullar runt här hemma och får verkligen inte mycket gjort, men det är väl så det ska vara på semestern?

Trillade ur sängen vid 9 efter en natt med två snarkofager, den ena värre än den andre… satte mej direkt vid datorn och trillade sen nerför trappen för frukost först vid 10. Trots segheten lyckades vi iaf gå ett halvlångt varv med hunden, ca 3,5-4 km. Har lite känningar i knät, men det kan vara väderomslaget.

Åkte till Maxi och storhandlade, träffade lite bekanta i affären så det tog lång tid att handla allt. Väl hemma städade jag ur kylen medan Martin fixade sallad. Det har blivit väldigt mycket sallad de senaste veckorna, men det är gott och går att variera i all oändlighet. Nu märks det på vågen också. De senaste dagarna har jag faktiskt rasat i vikt, äntligen! Men fortfarande är det vikten på måndagmorgon som gäller och ikväll ska vi äta taco… Men nu går jag iaf ner och det känns superskönt!

Om ett par timmar kommer morfar, Senior, Junior och Mandisen hem från Öland. Mandisen hämtas direkt av sin mamma för att fixa till sej innan de ska åka till Gotland. Vi andra ska äta taco och hinna prata lite innan Junior ska köras till Mandisen för vidare färd till Nynäshamn och Gotland. Det ska bli spännande att se vad han tycker om sitt rum och allt annat som hänt här hemma. Han har ju varit borta i 5 veckor nu, så mycket har hänt.

Så jag får alltså ha ca 3 timmars kvalitetstid med yngste sonen innan han drar iväg igen och blir borta en vecka. Sen åker han direkt till Öland nästa helg. Senior får vi träffa lite mer, beroende på vart han tänker bo i helgen. Det är skönt med stora ”barn”. De tar hand om sej själva och gör lite som de vill. Helt ok med mej, så länge jag vet att de mår bra och inte gör några dumheter. Och det gör dom ju inte – det är ju mina ungar  😀

Nähä… om man skulle förbereda den där tacon… eller ta en tupp lur… jag hinner nog båda delarna  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *