Dax för årsbrevet

Dax för årsbrevet

Varje år sumerar jag året som gått i ett brev till barnen. Där står hur vi firat födelsedagar och semestrar, hur det gått i skolan och på deras aktiviteter, hur mycket de växt sedan förra nyåret osv.
 
Jag skriver ut på färgat papper och sätter in i deras pärmar, där finns numera 8-9 år samlade. Killarna läser ofta med stort intresse och kommenterar. Senior undrade här om dagen om jag börjat skriva årets än och vad som kunde tänkas stå där i år.
 
Jodå… jag har börjat lite smått. Jag har väl kommit halva året ungefär, i stora drag. Nu ska jag bara fila på detaljerna och skriva ut. Men jag kan ju inte skriva klart förrän julen är över, det ska ju stå en del om hur vi firade den också. I år har vi ju en del nyheter att skriva om eftersom Vännen kommit in i våra liv. Han har fört en del nya traditioner med sej. Sa det finns en hel del att reflektera över när jag skriver.
 
Jag kan verkligen rekomendera er alla att skriva såna här brev till era barn. De uppskattar det jättemycket och tycker det är skoj att läsa om när de var små eller hur mycket de växt osv. Det är inte ett dugg jobbigt, jag loooovar!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *