DEN känslan!

DEN känslan!

Ni vet den där känslan när man reser iväg på semester och flygplansdörrarna öppnar. Den känslan när värmen slår emot en och man vet att man har flera veckors ledighet framför sej i värmen. Så känner jag nu! Fast i mitt fall var det inte flygplansdörr utan en bildörr.

Klockan 7 i morse vinkade vi farväl av ett regnigt Tumba utan någon större ångest. Å strax innan 13 svängde vi in på vår uppfart i ett hyfsat soligt Löttorp. Baileys var helt galen bak i bilen och kunde inte komma ut snabbt nog. Martin och jag pustade mest ut och konstaterade att nu börjar 12 lediga dagar i paradiset. Mer än så blir det tyvärr inte, eftersom han är nyanställd och inte jobbat in mer än 2 veckor. Fast för mej är det ju egentligen ingen semester alls… jag har ju inget jobb lixom… å både Du i Fokus och bloggen ska uppdateras varje dag. För att få texter till magasinet måste man leta uppslag och skriva dem, så ett par timmar om dagen går åt. Just ikväll går jobbet ut på att smaka ett vin som jag fick hembudat igår, jobbigt värre  🙂

När vi kom fram packade vi ur bilen, skönt att slippa åk buss som vi gjorde sist. Sen slet jag av mej kläderna och parkerade på vår uteplats med en tidning. Det är nämligen det jag gör på semestern; läser! Och går. Två promenader om dagen brukar det bli, då löser vi världsproblemen och lite till. Efter bara knappt 4 timmars sömn, så försökte jag sova middag också men det gick inget vidare. Jag hostar och Martin snarkar… det är kört och har varit i en vecka nu. Jag börjar bli ganska mör av sömnbristen.

Ikväll blir det alltså tidigt i säng för att försöka ta igen lite sömn, men också för att vi ska ut på en liten roadtrip imorrn. Bäst att passa på när man har hundvakt. Vi ska ta oss ner på södra Öland, där Martin knappt varit. Ett och annat uppslag till magasinet blir det nog, det finns mycket att uppleva på vår fina ö. Men om det får ni veta mer imorrn!

Ha det bäst och kika in på magasinet imorrn! Onsdag och söndag brukar vi bjuda på härliga recept. Vad det blir imorrn får ni se då  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *