Det ”tjöckade” ihop sej lite…

Det ”tjöckade” ihop sej lite…

Jag brukar inte vända blad i almanackan förrän i slutet av veckan och har därför oftast ingen aning om hur nästa vecka ser ut. Detta är medvetet, eftersom jag vill leva NU och har ganska svårt att göra det. Jag planerar ofta låååångt i förväg och för att hjälpa mej själv att leva i nuet så försöker jag att inte se vad som ligger framför mej.

Men igår vände jag sida, eftersom jag bokade in en läkartid till mej. Å då blev jag varse hur nästa vecka faktiskt ser ut… det var ingen munter upptäckt. Jag har lyckats peta in alldeles för många grejer, å andra sidan är det väl lika bra att ”tjöcka” ihop saker, så det blir lugnt sen. Eller?

Iaf, så ser det ut så här:
Mån: Läkarbesök med Senior. Jobba.
Tisdag: Tingsrätten. Jobba.
Onsdag: Tandläkaren. Jobba x 2.
Torsdag: Jobba.
Fredag: Läkaren 8.45. Baileys till veterinären 10.45. Ledig.
Lördag: Ev. Tv-inspelning. Melodifestival. Ledig.
Söndag: Picknick med våra medlemmar, vet inte om det är jobb eller ledigt  🙂

En sån vecka är det knepigt att planera bra mat. En del luncher blir nog på restaurang har jag en känsla av. Men men… sen blir det lugnare  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *