Gnäll över vädret

Gnäll över vädret

Har ju sett på vädret att det skulle bli skitväder idag och några dagar framöver… men det är va väl inte nödvändigt? SNÖ!

Vi har fönstret i sovrummet lite på glänt och jag kände hur det drog kallt och svepte täcket mer noggrant runt mej. Baileys kröp ner brevid mej, så det blev lite extra varmt. Kroppen ville inte alls vakna och när jag efter mycket om och men tittade ut genom fönstret förstod jag varför. 4 grader, grått, snöblandat regn… inte blir man på bästa humöret.

Vi hade ganska lite folk igår och då var det ”bara” kallt och blåsigt. Idag kommer det väl inte en människa! Om jag inte behövde skulle jag inte gå ut! Väderomslaget har gett Junior migrän, så han är hemma idag. Så jag ska mysa lite med honom, kanske kolla ett avsnitt av Glee? Han sover fortfarande, Martin äter frukost, Baileys sover också och jag sitter här. Det börjar bli dax för min frukost, en äggmacka som vanligt. Idag gör faktiskt inte benet ont, så det hade ju varit trevligt med en promenad… i ett bättre väder!

Men men… vilken dag som helst skiner solen igen  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.