En glittrig kväll!

En glittrig kväll!

Förra veckan var det dax att klä upp sej och sätta på festansiktet. Då gick nämligen Finest Awards av stapeln. Klockan 19 började kalaset på Operaterassen, vi sladdade in ungefär samtidigt som Martin Melin och systrarna Graaf. Alla var där! Så var det verkligen, precis alla!

Så vi kramades med mängder med människor, beundrade vackra klänningar och förundrandes över hur vissa tolkar ordet galaklädsel. Jag anser iaf inte att det är trasiga jeans… inte ens hela… men det gör tydligen andra, särskilt om man är lite nykänd och i ropet just nu.

Det var mängder med utställare på minglet, alla som ville att man skulle gilla just deras produkt och kanske starta ett samarbete. Jag är lite schitzad vid såna här tillfällen, eftersom jag både är där som bloggare och redaktör för Du i Fokus. Så allt beror lite på hur man kan göra med de olika produkterna och därför får vi se om det blir något samarbete framöver. Men här fanns både stylingföretag, träningstilbehör, fotvård, hotell och en massa annat. Ett företag kommer jag dock att ha ett samarbete med, både som bloggare och till magasinet och det var den godaste och bästa på plats, nämligen Lakrids!!! Vi höll oss nära deras monter ungefär hela minglet  🙂

Vid 21-tiden leddes vi ner på Cafe Opera där själva prisutdelningen skulle vara. Tack och lov fick vi sittplatser, medan de flesta fick stå upp helt kvällen. Det hade jag inte fixat, så jag var otroligt tacksam. Alexandes Erwik bjöd på sej själv och visade upp hela sin lekamen ungefär som i den klädsel han föddes i… nästan alltså. Tillsammans med Annica Englund fixade de kvällen galant och lyckades hålla reda på både kateogrier, prisutdelare, priser, nominerade och vinnare.

Tyvärr drog det ut lite på tiden och om man är förortare så betyder det att ta sista tåget, nattbuss eller taxi. Vi valde tåget och missade alltså slutet och den galna festen efter, men det kändes rätt bra ändå.

Detta är alltså bloggarnas Oscarsutdelning kanske man kan säga. Några av sveriges största bloggare i olika kategorier blir belönade för sitt jobb. De nominerade alltså! Det finns ju en mängd andra bloggare som är jättestora, men som inte blir nominerade och alltså inte uppmärksammas på samma sätt. är man dessutom liiiite äldre, säg näradödenefter45, då vinner man inte mycket. Men Martin Melin var iaf nominerad, det gillar vi! Tyvärr vann han inte, det gillar vi inte!

Så nästa år tycker jag att vi kolla runt lite och nominerar de där lite ändre, mindre kända personerna som har stora bloggar med inte syns så mycket. Det tänker iaf jag göra!

Tack fina Alexander för att vi fick komma och tack för en himla trevlig kväll! Allt var proffstigt arrangerat och du var en riktigt bra konferncier. Hoppas vi får komma nästa år igen  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *