Läs om mej i Tara nr 5

Läs om mej i Tara nr 5

För ganska länge sedan blev jag intervjuad av en frilansjournalist om träning och specifikt hemmaträning. Alla som känner mej vet hur mycket mitt löpband betyder för mej och att det är enda sättet jag kan träna på när vädret ställer till det för mej. För några veckor sedan kom fotografen Annelie hem till oss för att fota mej och löpbandet.

Innan helgen hörde jag att prenumeranter fått tidningen och sett artikeln. Idag fick jag den själv med posten, så jag antar att den finns i butiken nu. Det blev rätt ok tycker jag, även om jag själv inte är nöjd med mitt eget utseende på bilden. Det är lite för mycket mage och rygg… men det är ju det jag jobbar på ständigt att få bort. På vintern går jag upp i vikt och på sommaren går jag ner i vikt och i slutänden brukar det vara ett minus totalt.

Löpbandet är en stor del i min träning och mitt välmående. Oftast går jag bara i rask takt en timme till något tv-program, men nu har jag kommit igång med löpningen igen. Å det känns så skönt! Igår lyckades jag springa en kvart utan att bli så trött att jag måste stanna, jag stannade istf för att hunden ville ut… Idag har jag inte stått på bandet alls, jag passade på att gå ett långt varv med hunden istället ute i solen. Å när vi kom hem började det regna, så för en gångs skull hade vi tur.

Herr Kiropraktor har justerat mitt bäcken, rygg och nacke idag. Han skällde inte ens på mej, bara suckade… å nu är jag törstig och trött. Så det blir nog en tupplur strax, annars orkar jag inte göra något mer idag. Å lite jobb måste jag få gjort.

Så jag ska nog lägga mej och läsa Tara och läsa om de andra tjejerna som blev intervjuade i samma ämne. Man får lite motivation att testa andra träningssätt när man ser hur mycket andra gillar sina sätt. Så köp Tara nr 5 du också! Läs om mej och de andra och få tips på träning du kan göra hemma, du kanske också hittar din grej. Vem vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *