En lessen kommunpolitiker…

En lessen kommunpolitiker…

Allt är satsat och det gick åt skogen. Nu vet jag att jag inte kommer in i fullmäktige i kommunen heller. Bara Landstinget kvar, men det går nog inte där heller. Känns inte alls bra.
 
Men det ska ju se bra ut på ytan, man ska bita ihop och ta nya tag. Men hur ska man kunna göra det när man känner sej överkörd och vet att nästa chans inte kommer förrän om fyra långa år. Får ”gubbarna” hos oss som de vill så kanske jag inte ens får behålla mina uppdrag.
 
Jag är så lessen just nu och vet inte hur jag ska återfå mitt vanligtvis så glada humör. Jag är besviken och samtidigt förbannad på ”stoppklossar” som inte låter en tjej komma till tals. Om vi hade hjälpts åt istället, så hade vi kanske fått ett bättre valresultat här i kommunen. Men nu har det istället gått åt en hel del energi att motarbeta mej. Det är så patetiskt och jag blir så lessen när jag tänker på det.
 
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska jag orka fortsätta jobba i motvind? Ska jag ta en sk time-out? Jag vet inte. Jag vet bara att jag är såååå ledsen.
 

4 svar på ”En lessen kommunpolitiker…

 1. …borde vara de tusentals sossepolitiker som känner likadant som du eller värre 😉 Men – rent praktiskt – skaffar du goodwill för din person och politisk erfarenhet och merit i arbetet i styrelser & nämnder under de kommande åren. Tagga ner=OK, men Ge upp=Nix…

 2. att Din 'miss' faktiskt var,att Du *ville för MYCKET*!
  Politik…ÄR att GE och TA!
  SAMT, att även på en sån här Blogg—VAKTA sin Tunga!
  Ibland, överskred Du…

 3. Snälla. Förstå vad som hänt. Ny rwegering har vi fått. Det var ju mål nr 1. Sen har KD gjort en mycket bra valrörelse. Sifforna såg inte så bra ut i vintras så enn jätteuppryckning har gjorts. Du har varit med och deltagit i detta.

  Nu skall du ställda dig till förfogande för olika uppdrag. Förvalta dessa väl och skap dig ett utrymme i poltiken.
  Du måste förstå att de är bara få förunnat att få ett snabbt genomslag. Arbeta idogt och uppdragen kommer. Jag lovar dig
  Själv fick jag så mycket uppdrag efter några år så jag gick in totalt i väggen.
  Du är ung har unga barn så du har alla möjligheter att våga..
  Politik är att våga..
  Du är modig… Du vågar…
  Du behövs…

  Hälsning från en okänd vän.

 4. Våra politiska partier måste lära sig att personvalet kan utvecklas och bli en verklig kraft i politiska val. Du har visat hur det ska gå till. Dagliga rapporter från både din vardag och dina politiska åsikter har gett dej en profil som du kommer att ha nytta av nästa val. Personvalet m,åste utvecklas; endera ska enbart kryssade röster räknas eller så ska vi övergå till majoritetsval i enmansvalkretsar. Då blir det fart på debatten och vi får en stark demokrati som omöjliggör fusk och bedrägeri som vi haft massor av . Lycka till !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *