Tack för peppande ord

Tack för peppande ord

Ni är många som har mailat och stöttat mej nu när läget känns för jäkligt. Men något jag vill tala om är att detta inte är mitt första val. Jag har varit politiskt aktiv i drygt 11 år och deltagit aktivt i två val.
 
De senaste 8 åren har jag jobbat i stark motvind, motarbetad av olika män. Män som har svårt för driftiga tjejer, som vill framåt. Jag har alltså jobbat hårt för att komma dit jag är idag och inte tagit någon framgång förgiven. Jag vet att jag kan vara riktigt påstridig och jobbig, och det är jag tvungen att vara för att inte bli förbisprungen.
 
Jag har haft tålamod under alla dessa år och inväntat årets val och hoppats på det bästa. Men nu gick det inte som jag ville, trots hårt arbete. Jag vet i nuläget inte om jag orkar jobba i motvind i fyra år till… vi får se…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *