En massa pyssel

En massa pyssel

Idag mår jag lite bättre. Har inte lika ont i kroppen och känner mej inte lika ”vissen”. Trots att jag sov nästan hela dagen igår, kunde jag sova gott inatt – då är man nog inte riktigt frisk…?

Jag plöjde Tjock av Jenny Dahlberg igår. En tänkvärd bok skriven på ett kul sätt. Tål att läsas både av den som är/har varit tjock, men även den som aldrig varit det. Det finns många dråpliga situationer (som när hon fastnar i badkaret) och rent diskriminerande situationer som behöver belysas. Ett boktips helt enkelt!

Imorrn verkar det som om mina föräldrar kommer hit. Så idag ska vi: plocka upp hundbajset på tomten, städa sista rabatten, städa inne, fixa garagetaket och tvätta. Idag skiner solen, men sen ska det regna i två dagar igen och då går det inte att göra något utejobb. Så vi fixar det vi måste idag och sen blir det väl läsning och pussel några dagar.

En långpromenad har vi redan tagit med Baileys. Ikväll ska vi ta med kameran och fota lite i skogen där vi går. Vi behöver bilder till årets julklapp, nästa års fotokalender.

Vad pysslar ni andra med då?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *