Hur blir det då?

Hur blir det då?

Förmodligen kommer Junior OCH mina föräldrar hit på torsdag. De vill ”överraska” oss och berättar inte riktigt hur planen ligger…

Jag har berättat att vi kör stenhårt med vikten här nere. Att allt vi äter mäts och skrivs upp. Att den som kommer hit inte får ha med sej minsta godisbit eller sötsak och att vi äter vår mat, duger det inte får man göra något eget – men inte med VÅR mat. Jag har maila vår matsedel till pappa och beställt mer av olika varor som inte kommer räcka till när de kommer hit. Kycklingfiléer och lite sånt.

Jag vet nämligen hur mina föräldrar funkar med mat… inte särskilt sunt eller kalorisnålt. Min pappa äter inte så mycket, men en hel del fel men har ändå inga problem med vikten. Min mamma däremot skulle behöva gå ner en hel del, men det vill hon inte erkänna. Att hon inte kan röra sej som hon vill skyller hon ist på åldern… Mina föräldrar är ”rest-människor”. Alla måltider bli en slags buffé eftersom man tar alla rester man har och lägger till lite till hela tiden. Det blir inga hela måltider med alla tillbehör, utan man plockar liten här och lite där. Omöjligt att hålla koll på hur mycket och vad man äter alltså. Jag HATAR det!

Men nu är de förberedda och kommer inte undan. Vi har kommit igång jättebra och känner oss motiverade. Jag får snart plocka fram skärpet till mina miltärbyxor igen, de trillar av när jag går 🙂 Martin bara garvar åt mej. Vi äter som vi ska, går minst 10 000 steg om dagen och stressar inte och för mej är detta faktiskt det enda som behövs. Jag har varit fruktansvärt godissugen, men det börjar gå över nu och jag vet att jag på lördag får köpa min godispåse och smocka i mej hur mycket jag vill. På lördag ska vi skita i att räkna points, då blir det både kroppkakor, godis och taco – jabba!

Men både före och efter ska vi sköta oss – för nu är vi taggade!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *