Första veckan = -0,7 kg!

Första veckan = -0,7 kg!

Så var vi igång igen då med vår viktminskning och det gick ju faktiskt helt ok. Ner 0,7 på en vecka, det kan man inte klaga på. Det innebär att jag iaf lämnat en förhatligt viktplatå som jag helst vill undvika att hamna på igen.

Vi har faktiskt varit skitduktiga! Vi har tagit minst en promenad om dagen, trots regn. Har det varit bättre väder har vi tagit minst två eller cyklat. Man märker att Baileys börjar få upp smidigheten i kroppen igen och verkligen njuter av att vara ute och få springa fritt. För så kan man göra här; låta hundarna springa löst. Efter kastreringen är han inte lika intresserad av att dra iväg heller som han gjorde förut. Men man får hålla koll, det är en hel del rådjur i rörelse och hör man ett brak i skogen är det bara att koppla hunden. Han är trots allt en jakthund och vill gärna springa efter de där skönheterna.

Maten har vi också lyckats bra med, trots dåliga alternativ i butikerna. Nu har vi, efter en del letande, hittat en butik som har lite att välja på. Så vi storhandlar där och fyller på från butiken här i närheten.

Så vi är på g! Tyvärr är det ändå 4,9 kg kvar innan jag är nöjd, men men… får väl se om jag lyckas bli klar den här gången. Förmodligen inte eftersom det brukar gå åt skogen när jag jobbar. Så det blir väl 3-4 kg till och sen får jag börja om nästa sommar igen, suck! Att man aldrig lär sej… och då jobbar vi ändå med detta och borde veta hur man gör. Men det här med vikt är svårt, det kan ingen förstå som inte haft en övervikt.

Imorrn ska vi till Lammet & Grisen och äta. Vi går alltid dit 4/8 för att fira vår halvårsdag. Imorrn har vi varit tillsammans 2,5 år och det är återigen dax att smaska i sej helstekt lamm och gris. Så gott! Men jag hoppas att det inte ska förstöra veckan helt, vi klarade det förra året – det ska vi göra även i år.

Må så gott, så hörs vi när dimman lättar. Det ser ut som grädde utanför fönstret…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *