Gäster med gester

Gäster med gester

Förra helgen satt jag och kollade runt efter något kul att hitta på. Alla tv-kanaler söker publik till sina inspelningar och det är gratis – superbra! Då hittade jag att SVT skulle spela in Gäster med gester idag, vilket passade oss utmärkt. Alltså skickade jag iväg ett mail och idag var det dax.

Gäster med gester är ett program som jag såg som liten och älskade! Därför var det extra skoj att få se inspelning av just det och ytterligare lite extra skoj var det att en bekant var studioman, vilket jag inte visste förrän häromdagen.

Vid 14.30 var det dax. Då fick vi komma in i studion och inspelningen startade. Å va vi skrattade! Jag skrattade så jag nästan fick astma, jag hostade som sjutton när vi gick därifrån. Junior och Mandisen tyckte att det var precis lika skoj som jag och Martin. Tyvärr jobbade Senior  🙁

Hade det inte varit för att vi skulle äta med Senior och sen se melodifestivalen, så hade vi nog stannat på nästa progran också. Det var så jäkla kul, men vi var tvugna att åka hem.

Att åka på en tv-inspelning är ett himla bra sätt att roa sej för några timmar. Man träffar roliga människor och det är helt gratis. Perfekt! Jag fick tillfälle att hälsa på min kompis och sno åt mej en kram.

Nu funderar vi på om vi kanske ska kolla om det finns plats för inspelningen på ”Kvällen är din”, men det är ända ute i Gustavsberg… lite långt att åka, så vi får se hur det blir. Men kul har vi iaf haft idag. Nu ska vi bara lyckas hålla oss vakna till omröstningen i melodifestivalen är över… vem vinner?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *