Öronproppar is da shit :-)

Öronproppar is da shit :-)

Jag har börjat sova med öronproppar och jösses va gott jag sover  🙂

Den store herrn som sover brevid mej i sängen har en förmåga att dra timmerstockar på nätterna, i en sån frekvens att det är omöjligt att göra något annat ät stirra upp i taket och vara irriterad. Jag dänger till honom och då slutar han, en stund… sen kör han igång igen. Den lille lurvige herrn som ligger mellan oss låter iofs gulligare, men har även han en ganska hög ljudnivå…

Så för några dagar (nätter) sedan testade jag att trycka in öronproppar när det var som värst. Å helt plötsligt hade jag sovit gott i flera timmar! Så nu trycker jag in dem när timmerstockarna kör igång och tar ut dem några timmar senare. Det där skogsarbetet är tydligen som värst precis i början på natten… sen tar de väl rast eller nåt? Å när det är tyst behöver jag ju inte ha dem.

Så numera vaknar jag riktigt utvilad på morgarna och behöver inte slåss på nätterna  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *