Glasögon på internet?

Glasögon på internet?

Jag har beställt glasögon via en internetsajt. Nu ska det bli väldigt spännande att se om det verkligen funkar…
 
Glasögon är ju dyrt, ibland väldigt dyrt. Vanlig glasögon har jag, som funkar bra – men jag behövde ett par slipade solglasögon. Jag trivs inte i linser och ser för dåligt för att bara ha vanliga solglasögon. Mina gamla slipade är för svaga. Så jag tänkte testa att beställa på internet nu när jag hade ett färskt synintyg.
 
Slipade solglasögon hos optikern kostar minst 1000 spänn. När jag gick in på sajten och kollade skulle de kosta 465!!! Givet!!! Så igår fick jag hem provbågar, valde den jag tyckte var finast, markerade var mina pupiller sitter, la i intyget och stoppade allt på lådan. Nu tar det ungefär en vecka innan jag får de färdiga solglasögonen. Det ska bli väldigt spännande att se om de sitter bra, är rätt styrka osv.
 
Skulle det inte vara bra, då får man skicka tillbaka dem utan kostnad. Men jag hoppas ju att de funkar, så håll alla tummar nu! Är det nån mer som provat att betälla brillor via nätet?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *