Inte mer än onsdag…

Inte mer än onsdag…

När jag baknade känndes det som fredag, minst! Den här veckan har varit vääääldigt lång!
 
Idag har vi fullt schema. Vi börjar 9.30 med hundkurs, fortsättningen på valpkursen. Ska bli kul att se vilka som är med och om vi blir sämst den´här gången oxå…
 
Sen är det lunch och lite vila för oss båda, innan Junior ska till sjukgymnasten. Jag ska hinna göra mitt program innan dess också, Har fått en massa konstiga, men bra övningar. Ryggen känns lite bättre bara på de här 3 dagarna jag hållit på.
 
Sen ska det städas… igen… Jag har styrelsemöte här ikväll med Astma och Allergiföreningen. Nu när jag skaffat hund får vi sitta ute om en av ledamöterna kommer. De andra klarar hundallergenet ganska bra, bara jag har städat grundligt. Så det ska jag fixa.
 
Lite att fixa med alltså, men solen skiner och blåsten har lagt sej. Allt känns med ens mycket lättare!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *