Godaste grillspetten ever!!!

Godaste grillspetten ever!!!

Jag har varit så grymt sugen på räkor ett tag. Men jag vet att om jag tar fram en påse räkor, som vill jag även ha en avokado alternativt bröd till och helt plötsligt ska det vara rom, creme fraish och en massa annat också. Så drar det iväg och jag äter alldeles för mycket!

Men räkor ville jag ha! Så jag gick ner i centrum för att försöka komma på något annat sätt att äta dem, utan att äta för stora mängder. Heureka! På Ica var stora räkor prissänkta och jag såg härliga grillspett framför mej. Självklart! Det är grillväder och jag vill ha räkor, klart det ska vara grillspett!

Nu fick jag dessutom tillfälle att prova de smarta grillspetten vi fått från ICA som har som påpetare som man trycker ner maten ner och slipper på så sätt bli kladdig om fingrarna. Nästan iaf…

Jag marinerade räkorna i vitlökspulver och grillolja under ett par timmar. Sen varvade jag grillspetten med lök, cocktailtomater och räkor. Efter en kort stund på grillen var de perfekta och smakade sagolikt gott! Martin tog lite bröd till, jag valde att äta dem som de var, men nästa gång ska jag nog göra en lättare sås till. Kanske bara turkisk yoghurt med chili och vitlök eller nåt sånt. Då får man en middag för nästan inga Points alls!

Enkelt och gott var det och jag funderar på att göra om det idag. Jag ska ändå ner till centrum, så man kanske skulle se om det finns något gott att kombinera med. Kanske ananas? Skaldjur och frukt är jättegott ihop!

Vad äter ni idag? Brukar ni också göra grillspett och vad har ni isf på? Ge mej tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *