När kläderna inte stramar längre…

När kläderna inte stramar längre…

Alla som varit mer eller mindre överviktiga vet precis hur det känns att ha kläder som känns som korvskinn och som stramar på olika ställen på kroppen. Det är inte skönt!

Jag har haft den känslan om ganska många kläder trots att jag varit normalviktig. Särskilt efter bröstförminskningen… då fick nämligen övfre delen av magen en framträdande roll i mitt liv. Precis under brösten har det varit en bulle som buktat ut och som jag retat mej enormt på!

Här om dagen upptäckte jag att bullen inte är lika stor längre! Helt plötsligt fladdrade tröjan precis där! Tröjan som det syntes tydligt på som blivit uttänjd precis där… så där fult, som det brukar tänjas ut i brösthöjd på en tröja. Den där fettsprängningen har tydligen hjälp!

Jag har gjort åtta behandlingar nu. Jag har levt precis som vanligt, tränat och ätit som vanligt. Jag väger ett kilo mer än när jag började, men öfvre magen är 3-4 centimeter mindre! Dessutom har folk börjat kommentera hur mycket smalare jag ser ut, trots att jag alltså inte gått ner ett gram.

Man blir ju så sporrad när man ser en förändring och vill förstås ha ett ännu bättre resultat. Så jag fortsätter framåt på precis samma sätt som hittills. Jag tränar och äter som jag gjort de senaste åren. Det ser ju ut att vara rätt väg att gå. 
Jag satt på tåget igår och såg att överarmen var lite svullen. Kunde inte förstå vad jag gjort. Så såg jag att andra armen såg likadan ut… Jag har ju fått muskler!!! Martin tycker jag fått ett bredare axelparti med muskler som faktiskt syns! Det vet jag inte riktigt vad jag tycker om faktiskt… 
Men jag tuffar vidare. Jag ska bli mitt friskaste och starkaste jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *