Hundraåringen…

Hundraåringen…

Vi var alltså på bio med Minior och såg Sune i fredags och i lördags var det dax igen. När vi lämnat tillbaka Minior till hans föräldrar åkte vi återigen till Kungens Kurva och Heron. Vi kollade lite på rean och fyndade julklappspapper och ljus till nästa år.

Klockan 15 mötte vi upp mina föräldrar och killarna för att se ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret”. Vi hade köpt biljetter tidigare och gett min föräldrar i julklapp. När vi köpte biljetterna måste jag fått nåt hjärnsläpp och tappat räkningen på hur många vi är i familjen. När vi gick ifrån biografen så kändes det fel på nåt sätt och när jag kollade biljetterna så var det ju en för lite… så det var bara att gå tillbaka och köpa en till. Jag vet inte vilken familjemedlem det var jag missade…

Nu hade vi iaf sex biljetter och alla kunde sätta sej till rätta i biografsalongen och se filmen. 2 timmar sedan hade vi sett en himla rolig film, lite bättre än boken tycker jag faktiskt. Den är väldigt bra rollbesatt och Robert Gustafsson är suverän i rollen som Allan. Mia Skäringer går inte heller av för hackor, men Elefanten Sonja är bäst  🙂  Klart sevärd och man behöver inte ens ha läst boken.

De roliga var att min pappa gått runt på julafton och frågat oss om vi inte ville se filmen och när vi isf hade tid. Vi svarade lite undvikande men menade att det kunde vi kanske tänka oss när det fanns tid… så när han fick se vad han fått i julklapp började han flina. Både mamma och pappa gillade filmen och var nöjda med sin julklapp. Just ett biobesök (eller annan upplevelse) tillsammans är en bra grej till någon som redan har allt och egentligen inte behöver något.

Vi har alltså sett två filmer på två dagar och jag har smällt i mej ett kilo smågodis, typ… Dagens vägning visade ett kilo upp sedan förra måndagen. Men det visste jag ju… nu är det bara att kravla sej upp på banan igen och ta tag i de två extrakilon jag har som farbror Doktorn inte accepterar om jag ska få min operation. Så nu är det bäst att göra om och göra rätt igen. Det är lite knepigt när man inte får röra på sej som man vill, men men… det är maten det hänger på. Så nu ska allt skrivas upp igen. Nästa måndag ska det vara ett halvt kilo minus. Så det så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *