Resultatet av bilblioteksbesöket

Resultatet av bilblioteksbesöket

Sådärja! Nu har vi varit och inventerat på biblioteket. Det blev en del, inget som jag tänkt mej, men en del annat spännande.

Senior har redan lagt sej till rätta med sina böcker. Det blir Bert – som vanligt…
Martin ska bara fixa lunchen och när vi ätit är jag beordrad sängläge. Jag har nämligen ont i kroppen, är trött och känner mej allmänt olustig. Han tyckte att jag kändes varm och har bestämt att jag ska ligga och läsa resten av dagen. Kan jag väl… Ska bara välja ut vilken bok jag ska börja med… hmmmm… tror jag tar Alexandra Pascalidos Taxi. Den har jag både hört och läst om och den verkar skoj.

Vädret är väldigt växlande idag. Det är sol men blåser halv storm och rätt vad det är så kommer några regndroppar också. Så man kan ändå inte göra något ute, alltså blir läsning en bra aktivitet idag.
Baileys har redan lagt sej, så jag gör honom sällskap. Han vet precis hur en lathund ska se ut 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.