Hur sjutton gick det här till???

Hur sjutton gick det här till???

Måndag =  vägning. Målet var tre hekto, då skulle jag ligga inom normalt BMI igen. Mitt snitt är under ett hekto när jag sköter mej exemplariskt… tre hekto är alltså ganska mycket i min värld och förra veckan blev det just tre hekto. Skulle jag verkligen klara en vecka till med det resultatet…

Döm om min förvåning när jag kliver upp på vågen och den visar 8 hekto ner!!! Det är ju massor! Och det betyder att jag återigen är normalviktig, nästan smal  🙂

Jag kan inte ens skryta att jag skött mej… så det här beror inte på att jag varit duktig. Men det kan bero på att det är ganska lugnt runt mej, till skillnad från tidigare. Jag har fått helt ok sömn, fram till för ett par dagar sedan och kroppen har känts bra. Sånt är avgörande i min lilla fibrovärld. Det är faktiskt lite av ett bevis på att det man har runt sej påverkar viktminskningen väldigt mycket. Det handlar alltså inte bara om energi in – energi ut.

Det här innebär att jag tagit bort nästan 4 kilo sedan början på sommaren och för mej är det både mycket och snabbt. Jag har 7 hekto kvar till min Guldvikt och 2,7 till mitt första stora mål. Drömvikten är ytterligare 3 kilo bort, det är långt ifrån säkert att jag överhuvudtaget når den vikten. Å skulle jag nå den, så ligger det nog ganska långt bort i tiden. Går det så går det  🙂

Just den här veckans mål blir att stå still, just för att jag tappat så mycket på kort tid. Jag ska fylla i checklistan, vilket jag inte gjorde förra veckan, och se till att ta mina promenader. Vi ska på två teaterföreställningar, men det är nästan de enda ”hindren” den här veckan. Så maten borde funka bra och även motionen. Imorrn ska jag få nya förhållningorder från min kiropraktor och på onsdag ska jag träffa Sussie på Curves igen och hoppas på att kunna börja träna hos henne igen lite smått. Av träningsuppehållet har jag fått ”vingar” på ryggen som jag vill ta itu med.

Jag kan inte säga att jag mår särskilt bra just idag, jag är skittrött och har fibro-ont i kroppen. Men när det gäller vikten är jag supernöjd! På onsdag ska tänkte jag hälsa på våra gamla medlemmar på Viktväktarna i Huddinge och se hur det går för dem. Kom gärna dit och hälsa på mej! Det är öppet hus denna vecka, så alla är välkomna!

Nu kör vi! 7 hekto till ska bort men just den här veckan ska det bli en nolla  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *