Hur ska man välja då???

Hur ska man välja då???

Jag har ju lämnat KD och är fri att välja vad jag vill! Det var jag iofs förut också, men nu känner jag att det är dax att återigen sondera terrängen och verkligen ge min värdefulla röst åt något/någon som jag känner lite extra för.

Jag har tänkt både med hjärta och hjärna och är snart färdig att ge min röst… frågan är ju om man ska rösta på ett parti som man egentligen brinner för men som har skitstövlar på listan? Då kan det ju bli knepigt att vara säker på att ”mina” frågor tillgodoses… så det går bort. Parti nr2 sitter ganska säkert och är det som jag numera är medlem i. Ska jag ge dem en röst för att kanske ge dem ett extra mandat så att jag själv kan gynnas och få en plats senare i höst? Eller blir det alternativ nr3…? Att rösta på ett liiitet parti som behöver min röst för att få stanna kvar i leken? Tror faktiskt det lutar åt alternativ 3. Där finns en duktig ung tjej som Botkyrka behöver. En tjej som fortfarande tror på människan och framtiden och som orkar stångas mot ”gubbarna”. En tjej som behövs i Botkyrkas kommunfullmäktige, helt enkelt!

Det får nog bli så att jag röstar för att Botkyrka ska få det bättre. Jag lägger mitt hjärta åt sidan och mitt eget intresse och hoppas istället att lilla Centerpartiet får stanna kvar med sitt enda mandat i fullmäktige. Stina Berge… du får min röst den här gången. Förvalta den väl!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *