I väntans tider…

I väntans tider…

Jag väntar på mina skattepengar, inget annat  🙂
Det är ju så för egna företagare att vi inte får tillbaka på skatten förrän till jul och det tycker jag är jättebra! Det är då vi brukar åka till solen, så pengarna kommer väl till pass. Men det är sista året jag får dem till jul, för nu har jag avregistrerat mitt företag. Det räcker med att Martin numera också har ett… Så nästa år får jag pengar till sommarsemestern istället.

Idag är det fredag och alltså ledigt! Skönt!
Än så länge har dagen fördrivits genom att jobba färdigt det vi gjort under veckan. Jag har skrivit 90 julkort till medlemmar som uteblivit en längre tid och så har jag haft en liten nätt diskussion med Viktväktarnas lager… vi får inte våra varor som planerat och det ställer till problem för oss. Men nu ska vi tydligen få våra grejer på tisdag och även om det ställer till nya problem för oss så har det löst en del också. Det är planerat att vi ska lansera en mängd nyheter på måndag och dessa har vi inte fått till två av våra ställen – så det blir till att ta från andra ställen och flytta runt. Knepigt för skallen när det ska redovisas, men bättre än inget. Tur vi har fler ställen som vi kan plocka från…

Resten av dagen ska gå till att byta skåpluckorna i köket. Ikväll ska det vara klart, då har köket gått från vitaste vitt till svart. Just nu är fyra luckor bytta och när man kommer in i köket påminner det om en tandlös mun ungefär; Vitt vitt och så några gluggar i mitten  🙂 Men ikväll ska allt vara svart! Då blir det sopen igen! Minst två vändor blir det nog med gamla skåpluckor och kartong. Då är ytterligare ett projekt färdigt – skönt!

Sen är det nog trappens tur… slipa, spackla, måla x 2… nån dag alltså…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *