Inte vågens fel…

Inte vågens fel…

Rapport från min Fitbit

Målet var 2 ynka hekto ner… Resultatet blev noll! Jag gick varken upp eller ner, utan stod helt still. Och det är tyvärr inte vågens fel…

Förra helgen började jag hosta och har sedan dess inte sovit särskilt bra. Trots detta har jag tagit mängder ned promenader och maten har varit bra. Men när man är sjuk samlar man ofta vätska och sover man dåligt samlar man också ofta vätska. Kroppen behöver energi för att bli frisk och gör allt för att hålla en så pigg som möjligt. Så jag ska väl nästan vara glad att det inte var värre.
Igår fick jag iaf tummen ur och köpte hem hostmedicin. Så inatt var sömnen bättre, men då har Martin fått ont i halsen och snarkar mer än vanligt. Så jag har vaknat av det istället. Att vaknat 25 ggr per natt är ingen höjdare 🙁
Men nu har min föräldrar och min äldste son åkt härifrån, så inatt finns det flera tomma sovrum att välja på. Inatt ska jag sova!!! Hostmedicin, eget rum och öronproppar ska hjälpa mej med den saken. Så hoppas jag på ett bättre resultat nästa vecka. 2 hekto är fortfarande målet. Veckans matsedel är planerad, två promenader om dagen (om vi orkar) och massor med vila. Blir jag bara fri från hostan också så blir allt perfekt!

Är man inte på topp hälsomässigt så är ett plus inget att hänga upp sej över.  Då får man göra det bästa av situationen och bli friskt så fort som möjligt. Precis som vid en skada, då är det läkningen som är viktigast. Visst gör man sitt bästa med maten under tiden, men motionen blir det lite som det blir med. Vikten får man ta itu med på allvar när man är ok igen  🙂

Hoppas det gått bättre för er andra som kämpar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *