Jag älskar sol och värme!

Jag älskar sol och värme!

Just nu är det 19 grader i skuggan och 33 i solen. Jag älskar när det är varmt och solen skiner från en klarblå himmel. Jag är som en duracellkanin när solen börjar skina, då orkar jag hur mycket som helst. Jag kanske har en inbyggd solpanel nånstans?
 
Jag kan ligga i solen och må gott hur länge som helst, inte så mycket för att bli brun utan för att det är så jäkla skönt. Visst är det snyggt med en jämns solbränna, men mest för att det ser friskt och hälsosamt ut. Dessutom svettas jag nästan aldrig, så jag har inget behov av bad eller så.
 
Idag blir det en dag i solen, på olika sätt. Först ska vi åka på skyttetävling med Senior. Idag skjuter han ute på 50-meter, så vi kan sitta i solen medan han skjuter och ändå vara närvarande. Sen ska vi ha pick-nick med vännens föräldrar. Då ska vi gå till Hågelbyparken och grilla där. Vi har gjort grillspett och potatissallad, hans föräldrar har gjort efterrätt. Så eftermiddagen och kvällen blir på en filt i parken, med god mat och trevligt sällskap.
 
Det blir nog en väldigt bra dag, trots förkylningen!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *