Jag är normal!!!

Jag är normal!!!

Så är det måndag och vad gör vi alltid på morgonen? Jo, vi väger oss – till och med hunden får ställa sej på vågen. (Han är kastrerad och måste ha koll på vikten). Jag kände på mej att vågen skulle vara en trevlig upplevelse idag, men att den skulle vara så trevlig var en överraskning. 1,1 kg ner! Å nu är jag faktiskt normalviktig igen  😀

Det innebär att mina 156,5 cm numera väger 61,2 kg och då är mitt BMI 25 exakt. Jag är normalviktig även om det är på håret. Så 2-3 kg till ska bort för säkerhets skull, blir det mer är det bara att tacka och ta emot. Men det innebär också att jag kan ringa min husläkare och be om remiss till bröstreduceringen som jag väntat på. För att bli godkänd via landstinget ska man ha normalt BMI och har synnerliga skäl, å det har jag. Jag blev godkänd redan 1999, men hamnade snett i kön på nåt sätt och slarvades bort. Så nu ska det bli ett nytt försök.

Att gå ner ett kilo på en vecka är en bragd för mej. Så att se de där siffrorna lysa emot mej var ljuvligt. Tror jag stannar på vågen idag och bara njuter  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *