Värsta månaden!

Värsta månaden!

Vi överlevde gårdagen, Martins första skoldag! Vi hade ingen aning om när han skulle sluta eller om han skulle hinna i tid till jobbet, så Senior var förberedd för att hjälpa mej. Men han hann! Så vi kunde åka till jobbet tillsammans, plocka fram och förbereda. Så skönt!

Idag är det samma frågetecken; ska han hinna i tid till jobbet? Idag vet jag att jag får släpa, kånka och bära alla väskor själv, men jag vet också att jag får hjälp vid vågen så att jag slipper den delen OM Martin inte hinner i tid. Snälla C har lovat att hjälpa oss några veckor framöver, nu när det är mycket folk och vi kanske måste öppna lite tidigare.

Idag har jag haft en pysselochfixdag. Skrivit veckobrev, plockat lite hemma, jobbat lite… och betalat räkningar! Fy vilken hög det va! Augusti är värsta månaden för oss, då ska husförsäkringen och en massa andra stora grejer betalas. Och av en händelse har vi nästan ingen lön just i augusti… så är det att jobba på provision. Vi har ju dåligt med folk och stängt halva juli och då blir det inga pengar i augusti. Enkel mattematik i vår värld. Alltså får man lägga undan pengar för att ha att stoppa i hålen, så det gör vi.

Just nu är det väldigt många nya som skriver in sej hos oss, så det gäller att orka med så allt blir rätt. Alltså borde jag vila innan jag åker iväg idag, men det hinner jag inte. Ingen av ungarna kan passa hunden idag så han måste köras till mina föräldrar, så där rök den kvarten på soffan. Dessutom har vår hyresvärd på tisdagar låst dörren till massagestolen… morrrr. Jaja, det får gå ändå.

Igår hade vi 11 nya, undrar vad det blir idag. Killar dödsskönt i kassan gör det iaf, nästa månad  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *