Jag är så trött…

Jag är så trött…

Ögonen svider av trötthet, kroppen skriker. Men jag har inget annat val än att tuffa vidare… Skulle gärna lägga mej en stund och sova, men sitter istället här… dumt? Kanske. Men lägger jag mej, vill jag nog inte resa mej mer idag.

Ska åka till jobbet om bara några minuter. Innan dess ska jag nog hinna packa några Traderagrejer som ska skickas. Blev ett bra tillskott i kassan helgen som gick, mycket utrymme blev det också – vi sålde riktigt mycket 🙂

Har varit med Senior hor läkaren, allt där gick iaf bra. När vi satt i väntrummet kom en tjej från ”Min stora Dag” och undrade om Senior ville ha biljetter till en hockeymatch på Hovet på lördag. Självklart ville han det, men hur det ska lösas rent praktiskt vet jag inte. Han jobbar nästan till matchen börjar och sen ska han på julfest med jobbet några timmar senare. Lyckas han byta sitt arbetspass funkar det, annars… då får biljetterna gå till nån annan. Så typiskt när man blir erbjuden nåt kul…

Andas.
Snart är även tisdagen över…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *